Anders Ynnerman visar visualiseringsbord

Anders Ynnerman visar visualiseringsbord för CFSC Vänförening

Den 5/5 besökte Vänföreningen Visualiseringscenter i Norrköping. Vi fick en visning i 360-graders-domen av Visualiseringscentrets interaktiva rymdshow ”Kosmos 3D” där centrets chef Anders Ynnerman själv och piloten tog med oss på en fantastisk resa i universum. Visningen är interaktiv och med hjälp av visualiseringsverktyget Uniview, bestämdes resmålet under visningen. Vi fick även se ”Rymdresan 3D” med Christer Fuglesangs rymdpromenader och därefter tittade vi på de interaktiva visualiseringarna efter att centret stängt. Besöket avslutades i det vackra vårvädret på glasscaféet ”Sista Supen” i Norrköpings gamla industricentrum.

Vi har länge sett Norrköpings Visualiseringscenter som en möjlig samarbetspartner för CFSC. Nu erbjöds möjlighet till ett studiebesök med guidning för medlemmar och familjemedlemmar.

Vi tackar centrets chef Anders Ynnerman som bjöd in, och vi ser fram emot ett framtida inspirerande och spännande samarbete.